Rreth Nesh

Markë

Mersuli dizenjon dhe prodhon modë ekskluzive dhe origjinale të grave dhe fëmijëve për koktej dhe veshje mbrëmjeje nën etiketën Mersuli.
Çdo pjesë e koleksionit të Mersuli është dizajnuar dhe prodhuar në shtëpi duke përdorur një përzgjedhje të gjerë të pëlhurave dhe aksesorëve nga e gjithë bota.
Mersuli është një biznes familjar i themeluar në Mars 2017. Me mbi 20 vjet në industri, familja jonë ka katër breza ekspertësh rrobaqepësish, të cilët kombinojnë dhe punojnë së bashku me gjeneratën e re të dizajnit, për të krijuar një markë në modë për gratë dhe fëmijët.
 

Nënshkrimi ynë

Mersuli ka një pasion për detajet. Kjo është arsyeja pse Mersuli ndërthur silueta tradicionale dhe avangarde me modën e lartë të qëndisjes dhe qëndisjeve. Ne krenohemi me krijimin e pjesëve me cilësi unike 100% të bëra me dorë.  
Ne synojmë të krijojmë një koleksion të shkëlqyeshëm dhe të sigurojmë një përvojë të jashtëzakonshme të blerjes për blerësit tanë në internet ose në dyqan.

LOKACIONI JON

Mersuli është i vendosur në Tiranë, Shqipëri si Atelierë Mersuli. Për të ditur më shumë rreth nesh ju lutem na kontaktoni.
Qëllimi ynë është që të kemi një prani ndërkombëtare në dyqanet e zgjedhura dhe qendrat e modës.