Kurorë Zymbila

€69,00

Kurora Zymbila është punuar me dorë me perla, sequins dhe rruaza qelqi. Koka e bazës saten. - Prodhuar në Evropë Madhësia: 5 - 17 vjeç.   _________________ Gjeni informacionin...

Size:

Kurora Zymbila është punuar me dorë me perla, sequins dhe rruaza qelqi.

Koka e bazës saten.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: 5 - 17 vjeç.

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip