Serfini

$150.00

Serphinia është një dy pjesë e mbuluar plotësisht me sequins. Qëndisur me kristale të errëta me shkëlqim Swarovski në buzë të majës. Kombinuar me tyl të butë në...

Size:

Serphinia është një dy pjesë e mbuluar plotësisht me sequins. Qëndisur me kristale të errëta me shkëlqim Swarovski në buzë të majës. Kombinuar me tyl të butë në krahë dhe në pjesën e prapme të majës. Pantallona të gjera fiksohet me një zinxhir të fshehur dhe ka rrip elastik në bel.


Materiale:

- Pëlhura e sekuinave

Tul poliestër Liri

- Kristale Swarovski

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip