Sara

€43,00

Veshja Sarah është një kombinim i bukur i hijeve vjollcë dhe blu të lehta, luleve dhe gjetheve të shtypura në një fustan delikate të butë acetate.  Kombinoje me...

Size:

Veshja Sarah është një kombinim i bukur i hijeve vjollcë dhe blu të lehta, luleve dhe gjetheve të shtypura në një fustan delikate të butë acetate. 

Kombinoje me një shirit koke për të kompletuar pamjen.

- acetat

- Liri prej poliesteri të butë

Prodhuar në Evropë

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të kërkojë deri në 5 ditë pune për të përgatitur veshjen.

* Modeli mban madhësinë 9-10 Vite.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip