Saphira

€590,00

Saphira është një veshje unike "note blu" e qëndisur plotësisht me rruaza qelqi me shkëlqim dhe kristale Swarovski. Shtë një copë që duhet të vishet në çdo rast...

Size:

Saphira është një veshje unike "note blu" e qëndisur plotësisht me rruaza qelqi me shkëlqim dhe kristale Swarovski. Shtë një copë që duhet të vishet në çdo rast të veçantë. Mbërthehet në pjesën e pasme me një zinxhir të fshehur.


Materiale:

- Poliester

Tul poliestër Liri

- Kristale Swarovski

- Rruaza qelqi

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip