Sally

$59.00

Koka e satenit me ngjyrë salmoni e qëndisur me rruaza qelqi prej ari dhe perlat. Materiale: - Rruaza qelqi - Perlat - Saten Ky produkt mund të bëhet...

Size:

  • FREE SHIPPING

    With Order over $200

  • 30 DAYS RETURNS

    Money Back Guarantee

Koka e satenit me ngjyrë salmoni e qëndisur me rruaza qelqi prej ari dhe perlat.

Materiale:

- Rruaza qelqi

- Perlat

- Saten

Ky produkt mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

 

 

___________

 

 

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

Frame Material: Wood

Seat Material: Wood

Adjustable Height: No

Seat Style: Saddle

Distressed: No

Custom Made: No

Number of Items Included: 1

Folding: No

Stackable: No

Cushions Included: No

Arms Included: No

Footrest Included: Yes

Casters Included: No

Nailhead Trim: No

Weight Capacity: 225 Kilogramm

Commercial Use: No

Country of Manufacture: Vietnam

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip