Ryda

$105.00

Ryda është fustan prej kadifeje të kuqe me vija të qëndisura në shpatull dhe krahë. Fibra e viskozës e bën të lehtë përshtatjen në çdo formë trupi. Përmban...

Size:

Ryda është fustan prej kadifeje të kuqe me vija të qëndisura në shpatull dhe krahë. Fibra e viskozës e bën të lehtë përshtatjen në çdo formë trupi. Përmban një fustan elegant përpara. Lidhja me zinxhir.

Materiale:

- Viscose

- Velvet poliestër

______________

Numri i produktit MV005001

_____________

 

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, ne mund ta bëjmë me porosi për ju. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të kërkojë deri në 5 ditë pune për të përgatitur veshjen.

 

 

* Modeli mban madhësinë 36 (BE).

 

 

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

 

 

___________

 

 

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip