Rosya & Begonia

€850,00

Rosya dhe Begonia janë një MatchyMatchy perfekt për adhuruesit e ngjyrave të kuqe. Qëndisur me rruaza qelqi dhe perla.  Një pamje e bukur familjare që mund të bëhet...

Size:

  • AW17GBG0801M-1
  • In stock
  • MatchyMatchy

Rosya dhe Begonia janë një MatchyMatchy perfekt për adhuruesit e ngjyrave të kuqe. Qëndisur me rruaza qelqi dhe perla. 

Një pamje e bukur familjare që mund të bëhet me porosi për përputhjen e nënës dhe foshnjës ose për nënën dhe vajzën në çdo madhësi. 

- Taffeta

- Rruaza qelqi

- Perlat

Prodhuar në Evropë

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli mban madhësinë 36 (BE).

* Vajza e vogël ka veshur madhësinë 7 - 8 Vite.

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip