Profondita

$119.00

Kufja Profondita është një dizajn modern me kristale të mëdhenj dhe të vegjël në një bazë kadifeje. Një shirit kreativ i çmuar kreativ për një pamje unike. -...

Size:

Kufja Profondita është një dizajn modern me kristale të mëdhenj dhe të vegjël në një bazë kadifeje. Një shirit kreativ i çmuar kreativ për një pamje unike.

- Edicion i kufizuar

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip