Perlina

$190.00

Perlina është fustan prej tyli me perla në bel dhe i qëndisur plotësisht me rruaza perlash. Shtresa e butë e tyl në krye ka një qëndisje unike me...

Size:

Perlina është fustan prej tyli me perla në bel dhe i qëndisur plotësisht me rruaza perlash. Shtresa e butë e tyl në krye ka një qëndisje unike me gjethe të vogla dhe pak elementë të gazuar. Pantallona të gjera është plotësisht e shtresuar me tyl për më shumë vëllim. Ndihet shumë i lehtë dhe fiksohet me zinxhir në pjesën e pasme.

Materiale:

- Tul poliestër

- Rruaza perlash

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip