Kurora Pera

€39,00

Kufje e punuar me dorë Pera me rruaza qelqi dhe lule prej pëlhure xhorxhe. Koka e mëndafshit. Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë. - Prodhuar në...

Size:

  • In stock
  • Aksesorë

Kufje e punuar me dorë Pera me rruaza qelqi dhe lule prej pëlhure xhorxhe.

Koka e mëndafshit.

Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: 6 - 17 vjeç.

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip