Party in Teal

$650.00

Veshje me teal për mamin dhe princeshën e saj të vogël të qëndisur me rruaza qelqi mate. Një pamje e bukur familjare që mund të bëhet me porosi...

Size:

Veshje me teal për mamin dhe princeshën e saj të vogël të qëndisur me rruaza qelqi mate. Një pamje e bukur familjare që mund të bëhet me porosi për një mami dhe vajzë në çdo madhësi. 

Veshja e gjatë për vajzën e vogël është bërë nga tyl i butë dhe përmban një mëngë deklarate. Një pamje e vërtetë princeshe!

Veshja e mamit është bërë me tyl të qëndisur në fustanellë dhe një skaj të shkurtër deklarues të bërë me pupla dhe rruaza qelqi.

- Rruaza qelqi

- tyl i butë poliesteri

- Puplat 

- Liri prej poliesteri të butë

Prodhuar në Evropë

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, ne mund ta bëjmë me porosi për ju. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion.

* Mami ka veshur madhësinë 38 (EU).

* Vajza e vogël ka veshur madhësinë 7-8 Vite

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip