Oro Nero

€79,00

Kufja Oro Nero është e qëndisur me rruaza ari dhe perla. Kjo është një shirit shumë elegant për të komplimentuar çdo rast të veçantë ose pamjen e përditshme....

Size:

Kufja Oro Nero është e qëndisur me rruaza ari dhe perla. Kjo është një shirit shumë elegant për të komplimentuar çdo rast të veçantë ose pamjen e përditshme.

Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip