Oro

$89.00

Kufja Oro është e qëndisur me salmon dhe rruaza qelqi transparente dhe me shkëlqim prej ari. Shtë një pjesë fantastike dhe luksoze e punuar me dorë për të...

Size:

Kufja Oro është e qëndisur me salmon dhe rruaza qelqi transparente dhe me shkëlqim prej ari. Shtë një pjesë fantastike dhe luksoze e punuar me dorë për të plotësuar pamjen me detaje të bukura.

Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip