Opalya

$569.00

Opalya është veshja ideale për një rast të veçantë. Pëlhura është e qëndisur plotësisht me elementë të artë me shkëlqim dhe e qëndisur plotësisht me kristale të mëdha...

Size:

Opalya është veshja ideale për një rast të veçantë. Pëlhura është e qëndisur plotësisht me elementë të artë me shkëlqim dhe e qëndisur plotësisht me kristale të mëdha dhe të vogla Swarovski në copë. Veshur me pëlhurë të butë. Mbërthehet me dy butona në pjesën e pasme.


Materiale:

- Poliester

- Kristale Swarovski

- Liri i butë (elastik)

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip