Nyssa

$49.00

Shiriti i kokës Nyssa është një kombinim i verdhë dhe blu të lehta. Isshtë një pjesë unike me qëndisje të punuar me dorë me lule byrynxhyk dhe rruaza...

Size:

  • MHDPC00001230020
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Shiriti i kokës Nyssa është një kombinim i verdhë dhe blu të lehta. Isshtë një pjesë unike me qëndisje të punuar me dorë me lule byrynxhyk dhe rruaza qelqi.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip