Notta

$299.00

Notta është një pallto super e butë prej gëzofi me gjatësi mesatare. Ka një ngjyrë të mahnitshme toni duo (e zezë dhe blu). Leshi artificial është me cilësi...

Size:

Notta është një pallto super e butë prej gëzofi me gjatësi mesatare. Ka një ngjyrë të mahnitshme toni duo (e zezë dhe blu). Leshi artificial është me cilësi të lartë me një dendësi dhe butësi bujare. Rreshtimi është bërë nga saten me cilësi të lartë. Mbërthen me poppers fshehur.

Numri i produktit FFM00030001

___

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Made to Order". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modelja ka veshur një madhësi 9-10 vjeçare.

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip