Nea

€490,00

Nea, fustani byrynxhyk i purpurt me qëndisje të jashtëzakonshme në fustanellë. Karakteristikat e qëndisjes me lule pjesë-pjesë me rruaza qelqi dhe kristale. E përsosur për mbrëmjet e maturës,...

Size:

Nea, fustani byrynxhyk i purpurt me qëndisje të jashtëzakonshme në fustanellë. Karakteristikat e qëndisjes me lule pjesë-pjesë me rruaza qelqi dhe kristale. E përsosur për mbrëmjet e maturës, pritjet e dasmës apo ndonjë rast tjetër të veçantë. Mbërthehet në pjesën e pasme me një zinxhir të fshehur.

 

 

 

Materiale:

 

 

- byrynxhyk poliestër

 

 

- Kristalet

 

 

- Rruaza qelqi

 

 

- Saten liri

 

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip