Nash

€69,00

Nash është një shirit kadifeje luksoze, i qëndisur me rruaza qelqi dhe kristale. Në dispozicion në ngjyra të tjera. Bëni një shënim kur bëni një porosi dhe na...

Size:

  • MHDPC00001230019
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Nash është një shirit kadifeje luksoze, i qëndisur me rruaza qelqi dhe kristale.

Në dispozicion në ngjyra të tjera. Bëni një shënim kur bëni një porosi dhe na tregoni për ngjyrën tuaj të preferuar.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip