Maya

$139.00

Veshje elegante elastike në një ngjyrë të bukur të pasur burgundy. Tekstura imiton bukur lëkurën. Ndihet e butë dhe shumë komode. Lidhet me një zinxhir të fshehur në...

Size:

  • KFM01400001
  • In stock
  • Gra Port-a-Porter

Veshje elegante elastike në një ngjyrë të bukur të pasur burgundy. Tekstura imiton bukur lëkurën. Ndihet e butë dhe shumë komode. Lidhet me një zinxhir të fshehur në pjesën e pasme. 

Materiale:

- Poliester

- Viscose

- Zinxhir i fshehur YKK

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, ne mund ta bëjmë me porosi për ju. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të kërkojë deri në 5 ditë pune për të përgatitur veshjen.

* Modeli mban madhësinë 36 (BE).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip