Luce

$89.00

Kurora Luce është bërë me bazë argjendi me gaz dhe e qëndisur me kristale me shkëlqim. Një shirit modern i kokës për një pamje unike dhe të veçantë....

Size:

  • MHDPC0000123001
  • In stock
  • Aksesorë Të reja
  • FREE SHIPPING

    With Order over $200

  • 30 DAYS RETURNS

    Money Back Guarantee

Kurora Luce është bërë me bazë argjendi me gaz dhe e qëndisur me kristale me shkëlqim. Një shirit modern i kokës për një pamje unike dhe të veçantë.

Mund të bëhet në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë
Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

Frame Material: Wood

Seat Material: Wood

Adjustable Height: No

Seat Style: Saddle

Distressed: No

Custom Made: No

Number of Items Included: 1

Folding: No

Stackable: No

Cushions Included: No

Arms Included: No

Footrest Included: Yes

Casters Included: No

Nailhead Trim: No

Weight Capacity: 225 Kilogramm

Commercial Use: No

Country of Manufacture: Vietnam

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip