Luce

$89.00

Kurora Luce është bërë me bazë argjendi me gaz dhe e qëndisur me kristale me shkëlqim. Një shirit modern i kokës për një pamje unike dhe të veçantë....

Size:

  • MHDPC0000123001
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Kurora Luce është bërë me bazë argjendi me gaz dhe e qëndisur me kristale me shkëlqim. Një shirit modern i kokës për një pamje unike dhe të veçantë.

Mund të bëhet në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë
Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip