Liu

€59,00

Liu është një shirit koke i bërë nga lule byrynxhyk me një qendër të qëndisur. Në dispozicion në ngjyra të tjera. Bëni një shënim kur bëni një porosi...

Size:

  • MHDPC00001230018
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Liu është një shirit koke i bërë nga lule byrynxhyk me një qendër të qëndisur.

Në dispozicion në ngjyra të tjera. Bëni një shënim kur bëni një porosi dhe na tregoni për ngjyrën tuaj të preferuar.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip