Koa

$69.00

Koa është një shirit dekorativ i qëndisur me rruaza qelqi dhe rruaza lulesh. Një shirit koke me shkëlqim vjollce frymëzuar nga pranvera.  Në dispozicion në ngjyra të tjera....

Size:

  • MHDPC00001230017
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Koa është një shirit dekorativ i qëndisur me rruaza qelqi dhe rruaza lulesh. Një shirit koke me shkëlqim vjollce frymëzuar nga pranvera. 

Në dispozicion në ngjyra të tjera. Bëni një shënim mbi blerjen tuaj.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)ld

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip