Jarrah

$59.00

Jarrah është një shirit koke me lesh artificiale me disa petale tyli anash. Në dispozicion gjithashtu në të bardhë, blu të errët, burgundy dhe blu të lehta. -...

Size:

  • MHDPC00001230016
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Jarrah është një shirit koke me lesh artificiale me disa petale tyli anash.

Në dispozicion gjithashtu në të bardhë, blu të errët, burgundy dhe blu të lehta.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç).

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip