Idra

€119,00

Shiriti i kokës Idra është një kombinim i perlave shumëngjyrëshe, luleve të pikturuara në ar dhe rruaza qelqi. Punuar me dorë me dashuri. - Prodhuar në Evropë Madhësia: Një...

Size:

Shiriti i kokës Idra është një kombinim i perlave shumëngjyrëshe, luleve të pikturuara në ar dhe rruaza qelqi. Punuar me dorë me dashuri.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip