Greesa & Greesa MiniMe

$750.00

Veshjet e gjelbra dhe Greesa MiniMe të qëndisura me rruaza qelqi me shkëlqim dhe çift. Mund të bëhet me porosi në çdo madhësi. Një pamje e bukur familjare...

Size:

Veshjet e gjelbra dhe Greesa MiniMe të qëndisura me rruaza qelqi me shkëlqim dhe çift. Mund të bëhet me porosi në çdo madhësi. Një pamje e bukur familjare që mund të bëhet me porosi për përputhjen e nënës dhe foshnjës ose për nënën dhe vajzën në çdo madhësi. 

- Pjesë e sipërme prej tyli të butë

- Rruaza qelqi

- tyl poliester i butë dhe i fortë

- Liri prej poliesteri të butë

Prodhuar në Evropë

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, ne mund ta bëjmë me porosi për ju. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të kërkojë deri në 5 ditë pune për të përgatitur veshjen.

* Mami ka veshur madhësinë 38 (EU).

* Vajza e vogël ka veshur madhësinë 1-2 Y

 

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip