Glory Pellush

€299,00

Xhaketë e bukur dhe e butë pellush në një ngjyrë të ndritshme blu të lehta. Rreshtimi është bërë nga saten i butë, me shkëlqim, që përputhet me ngjyrën...

Size:

Xhaketë e bukur dhe e butë pellush në një ngjyrë të ndritshme blu të lehta. Rreshtimi është bërë nga saten i butë, me shkëlqim, që përputhet me ngjyrën e pallto. Vishjani me koktej ose veshje të zgjuar të rastësishme.

 

Materiale:

- lesh poliester 100%

- Liri saten

- Poppers fshehur

 

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

 

 

* Modeli ka madhësi të vogël.

 

 

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

 

 

___________

 

 

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip