Fiore

€69,00

Kufja Fiore është e qëndisur me rruaza qelqi rozë dhe sequins. Një shirit koke madhështore për një princeshë të vogël për të plotësuar pamjen e ëmbël të luleve....

Size:

  • MHDPC0000123001
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Kufja Fiore është e qëndisur me rruaza qelqi rozë dhe sequins. Një shirit koke madhështore për një princeshë të vogël për të plotësuar pamjen e ëmbël të luleve.

Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip