Fior D'arancio

$79.00

KuroraFior D'arancio është e qëndisur plotësisht me rruaza qelqi të dy madhësive. Një kombinim me shkëlqim i rruaza me shkëlqim portokalli dhe çift. Mund të bëhet në çdo...

Size:

  • MHDPC0000123001
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

KuroraFior D'arancio është e qëndisur plotësisht me rruaza qelqi të dy madhësive. Një kombinim me shkëlqim i rruaza me shkëlqim portokalli dhe çift.

Mund të bëhet në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë
Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip