Elli

$45.00

Një fustan i veçantë byrynxhyk me një dizajn të bukur mbrapa. Përmban një shtyp modern me lule dhe zbukurime 2D. - byrynxhyk - Liri prej poliesteri të butë...

Size:

Një fustan i veçantë byrynxhyk me një dizajn të bukur mbrapa. Përmban një shtyp modern me lule dhe zbukurime 2D.

- byrynxhyk

- Liri prej poliesteri të butë

Prodhuar në Evropë

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të kërkojë deri në 5 ditë pune për të përgatitur veshjen.

* Modelet mbajnë madhësinë 9 -10 Vite & 11- 12 Vjet.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip