Eila

$79.00

Shiriti i kokës Eila është një kombinim i kadifeit blu dhe kristaleve me shkëlqim shumëngjyrësh. Një kufje luksoze për një rast të veçantë ose një shtesë simpatike për...

Size:

  • MHDPC00001230014
  • In stock
  • Aksesorë Të reja
  • FREE SHIPPING

    With Order over $200

  • 30 DAYS RETURNS

    Money Back Guarantee

Shiriti i kokës Eila është një kombinim i kadifeit blu dhe kristaleve me shkëlqim shumëngjyrësh. Një kufje luksoze për një rast të veçantë ose një shtesë simpatike për një veshje të përditshme.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

Frame Material: Wood

Seat Material: Wood

Adjustable Height: No

Seat Style: Saddle

Distressed: No

Custom Made: No

Number of Items Included: 1

Folding: No

Stackable: No

Cushions Included: No

Arms Included: No

Footrest Included: Yes

Casters Included: No

Nailhead Trim: No

Weight Capacity: 225 Kilogramm

Commercial Use: No

Country of Manufacture: Vietnam

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip