Eila

$79.00

Shiriti i kokës Eila është një kombinim i kadifeit blu dhe kristaleve me shkëlqim shumëngjyrësh. Një kufje luksoze për një rast të veçantë ose një shtesë simpatike për...

Size:

  • MHDPC00001230014
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Shiriti i kokës Eila është një kombinim i kadifeit blu dhe kristaleve me shkëlqim shumëngjyrësh. Një kufje luksoze për një rast të veçantë ose një shtesë simpatike për një veshje të përditshme.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip