Divina

€149,00

Divina - një vepër arti. Kjo kurorë është bërë me një larmi rruaza dhe kristalesh në hije kafe, ari dhe jeshile. Një shirit modern dhe luksoz për një...

Size:

Divina - një vepër arti. Kjo kurorë është bërë me një larmi rruaza dhe kristalesh në hije kafe, ari dhe jeshile. Një shirit modern dhe luksoz për një pamje unike dhe të veçantë.

Mund të bëhet në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë
Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip