Dia

€150,00

Dia është një veshje e rehatshme dhe me stil e mbuluar plotësisht me sequins të vogla. Përmban një rrip me gaz dhe nuk ka nr  zinxhir ose buton...

Size:

Dia është një veshje e rehatshme dhe me stil e mbuluar plotësisht me sequins të vogla. Përmban një rrip me gaz dhe nuk ka nr  zinxhir ose buton në pjesën e pasme.


Materiale:

- tyl poliestër

- Sequins

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip