Deneb

€35,00

Fustani Deneb Një printim i bukur dhe modern i modelit i bërë nga sheshet në rozë, bezhë dhe të zezë. Një dizajn klasik që përshtatet në çdo rast....

Size:

Fustani Deneb

Një printim i bukur dhe modern i modelit i bërë nga sheshet në rozë, bezhë dhe të zezë. Një dizajn klasik që përshtatet në çdo rast. Veshja është për vajzat e vogla deri në 14 vjeç.

Materiale:

Tafeta

Liri pambuku

------------------

Për madhësinë, informacionin Kliko këtu.

Klikoni këtu për informacione transporti ose klikoni këtu për politikën e kthimit.

Na kontaktoni këtu nëse dëshironi të bëni një porosi të personalizuar.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip