Veshje e Ditelindjes e Personalizuar

€90,00

Krijimi i kujtimeve të bukura është i rëndësishëm për çdo familje. Sidomos ditëlindjet janë një moment gëzimi dhe kremtimi. Fëmijët i pëlqejnë festat me temë, sepse zhyten në...

Style:

  • MSDCM0004
  • In stock
  • Couture

Krijimi i kujtimeve të bukura është i rëndësishëm për çdo familje. Sidomos ditëlindjet janë një moment gëzimi dhe kremtimi. Fëmijët i pëlqejnë festat me temë, sepse zhyten në një botë fantazie. Kjo është ajo që na frymëzon ne tek Mersuli të krijojmë veshje krijuese për fëmijë.

Ne do të krijojmë një fustan për një vajzë të vogël që ka ditëlindjen që të përputhet me temën e festës së saj. 

  • 100% e personalizuar sipas kërkesës dhe madhësisë tuaj. 
  • Komunikim i drejtpërdrejtë me stilistin
  • Dizajn unik i përshtatur për ngjyrat e temës së festës së ditëlindjes, personazhet etj.

Bëni një "urim ditëlindje të lumtur" duke i bërë dhuratë kësaj fustani mikut ose familjes tuaj ose porositeni atë për vajzën tuaj.

_________________

Ky produkt është i disponueshëm në dy opsione për të përmbushur më mirë nevojat tuaja.

Klikoni këtu për të na kontaktuar para se të bëni një porosi.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip