Daisy

€28,00

Seti i bukur dhe i butë 100% ngjyrë bezhë pambuku. E butë për lëkurën e vajzës suaj. ------------ Nëse artikulli është jashtë stokut Cna kontaktoni për të bërë porosinë...

Size:

Color:

Ngjyrë bezhë

Seti i bukur dhe i butë 100% ngjyrë bezhë pambuku.

E butë për lëkurën e vajzës suaj.

------------

Nëse artikulli është jashtë stokut Cna kontaktoni për të bërë porosinë tuaj.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip