Chan

$69.00

Kryetari Chan është i qëndisur me rruaza qelqi argjendi, margaritarë me gaz dhe kristale. Kjo shirit koke është frymëzuar nga kurorat e princeshave. - Prodhuar në Evropë Madhësia: Një...

Size:

  • MHDPC00001230012
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Kryetari Chan është i qëndisur me rruaza qelqi argjendi, margaritarë me gaz dhe kristale. Kjo shirit koke është frymëzuar nga kurorat e princeshave.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip