Bordy

$55.00

Koka e satenit Bordeaux e qëndisur me rruaza qelqi dhe perla. Materiale: - Rruaza qelqi - Perlat - Saten Ky produkt mund të bëhet me porosi në çdo...

Size:

Koka e satenit Bordeaux e qëndisur me rruaza qelqi dhe perla.

Materiale:

- Rruaza qelqi

- Perlat

- Saten

Ky produkt mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

 

 

___________

 

 

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip