Hëna Blu

€90,00 €60,00

Fustan blu me tyl dhe rruaza qelqi. - Tafta  - Rrip i qëndisur me rruaza qelqi - Tyl poliestër - Astar poliester (i butë) Bëje me porosi sipas...

Masa:

Fustan blu me tyl dhe rruaza qelqi.

- Tafta 

- Rrip i qëndisur me rruaza qelqi

- Tyl poliestër

- Astar poliester (i butë)

Bëje me porosi sipas përmasave

Referojuni udhëzuesit të masave ketu për më shumë detaje.

Nëse dëshironi t'a bejmë sipas masës tuaj na kontaktoni për më shumë informacion. 

*Modelja ka veshur një madhësi prej 8 vjetësh.

___________

Informacion mbi transportin Kliko këtu.Për informacion mbi kthimin e produktit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip