Blix

€49,00

Koka e satenit e qëndisur me rruaza qelqi me shkëlqim. Vjen në blu të errët dhe të artë, por mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë që...

Size:

Koka e satenit e qëndisur me rruaza qelqi me shkëlqim. Vjen në blu të errët dhe të artë, por mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë që të përputhet me stilin tuaj.

Materiale:

- Rruaza qelqi

- Saten

 

Ky produkt mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

 

 

___________

 

 

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip