BaggyPopArt

€169,00

BaggyPopArt - kostum i stilit të gjerë me printime të artit pop në portokalli, kafe, të bardhë, jeshile të errët dhe okrat. Projektuar për adoleshentë, por mund të...

Size:

BaggyPopArt - kostum i stilit të gjerë me printime të artit pop në portokalli, kafe, të bardhë, jeshile të errët dhe okrat.

Projektuar për adoleshentë, por mund të bëhet për t'u matur në çdo madhësi.


- Shtypur në pambuk 100%.

- Prodhuar në Evropë


_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip