BaggyFlower

€259,00

BaggyFlower - kostum gri në stilin baggy me lule aplikanike në ngjyrën e salmonit dhe butona të mëdhenj. Projektuar për adoleshentë, por mund të bëhet për t'u matur...

Size:

BaggyFlower - kostum gri në stilin baggy me lule aplikanike në ngjyrën e salmonit dhe butona të mëdhenj.

Projektuar për adoleshentë, por mund të bëhet për t'u matur në çdo madhësi.


- 100% liri

- Lule prej aplikacioni poliester

- Prodhuar në Evropë


_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip