Baggy Fire

€169,00

BaggyFire - kostum i stilit të gjerë me printime në portokalli, blu të lehta dhe të bardhë. Projektuar për adoleshentë, por mund të bëhet për t'u matur në...

Size:

BaggyFire - kostum i stilit të gjerë me printime në portokalli, blu të lehta dhe të bardhë.

Projektuar për adoleshentë, por mund të bëhet për t'u matur në çdo madhësi.


- Shtypur në pambuk 100%.

- Prodhuar në Evropë


_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip