Azuritya

$490.00

Azuritya është një fustan i shkurtër saten. Qëndisur plotësisht me rruaza qelqi dhe kristale Swarovski përpara. Lidhet me një zinxhir të fshehur në pjesën e pasme. Materiale: -...

Size:

Azuritya është një fustan i shkurtër saten. Qëndisur plotësisht me rruaza qelqi dhe kristale Swarovski përpara. Lidhet me një zinxhir të fshehur në pjesën e pasme.


Materiale:

- Saten 

- Kristal Swarovski

- Rruaza qelqi

- Saten liri

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip