Argento

€129,00

Argento është një kurorë luksoze e qëndisur me kristale dhe rruaza me shkëlqim në një sferë argjendi. Kjo shirit koke është unike dhe mund të plotësojë çdo tonalitet...

Size:

  • MHDPC0000123001
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Argento është një kurorë luksoze e qëndisur me kristale dhe rruaza me shkëlqim në një sferë argjendi. Kjo shirit koke është unike dhe mund të plotësojë çdo tonalitet të ngjyrave të veshjeve.

Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip