Giardino

$119.00

Kufja Giardino është e qëndisur me kristale shumëngjyrëshe në bazën e kadife të bardhë. Shtë një pjesë fantastike dhe luksoze e punuar me dorë për të plotësuar pamjen...

Size:

  • MHDPC0000123001
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Kufja Giardino është e qëndisur me kristale shumëngjyrëshe në bazën e kadife të bardhë. Shtë një pjesë fantastike dhe luksoze e punuar me dorë për të plotësuar pamjen me detaje të bukura.

Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për kthim, informacion Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip