Ametistia

$349.00

Ametistia është një veshje elegante me një skaj asimetrik. Kjo veshje saten është e qëndisur me kristale Swarovski dhe fiksohet në pjesën e pasme me një zinxhir të...

Size:

Ametistia është një veshje elegante me një skaj asimetrik. Kjo veshje saten është e qëndisur me kristale Swarovski dhe fiksohet në pjesën e pasme me një zinxhir të fshehur. Të veshura me saten të butë dhe të lehtë.


Materiale:

- Saten

- Kristale Swarovski

- Liri saten

 

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip