Ambra

$249.00

Ambra është një fustan i gjatë transparent me një pëlhurë të shkurtër të butë dhe elastike poshtë. Ka një pëlhurë shumë të veçantë të thurur me forma gjeometrike....

Size:

Ambra është një fustan i gjatë transparent me një pëlhurë të shkurtër të butë dhe elastike poshtë. Ka një pëlhurë shumë të veçantë të thurur me forma gjeometrike. Ambra është e qëndisur me elementë katrorë dhe me shkëlqim në trup. Mbërthen me një zinxhir të fshehur.

Materiale:

- Poliester

- Rruaza

- Elastik i butë liri

_____________

Nëse nuk e shihni madhësinë tuaj, zgjidhni "Bërë me porosi". Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Do të duhen deri në 5 ditë pune për të përgatitur produktin.

* Modeli ka madhësi të veshur 38 (IT).

Referojuni udhëzuesit tonë të madhësisë ketu për më shumë detaje.

___________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip